Molenbergfeesten verkozen tot ‘Best Distillery Event’

Sinds de lancering van Gouden Carolus Single Malt eind 2013 mocht Stokerij De Molenberg maar liefst 11 internationale awards in ontvangst nemen voor haar unieke Belgische whisky. Daar komt nu ook een medaille bij voor beste stokerij-evenement ter wereld.

Noteer alvast 27-28 mei 2017 in je agenda!

De Molenbergfeesten zijn op de Distillery Experience Challenge in Londen verkozen tot ‘Best Distillery Event’. Deze award wordt uitgereikt door Drinks International, een toonaangevend internationaal magazine over sterke dranken, wijn en bier. Zo willen ze innovatieve toeristische initiatieven wereldwijd in de kijker te zetten om het stokerijtoerisme te ondersteunen. De vorige winnaar in deze categorie was The Bundaberg Distillery (Australië) met The Spirit of Bundaberg Festival

Over de Molenbergfeesten

Ieder jaar tijdens het laatste weekend van mei vormt Stokerij De Molenberg het unieke kader voor de Molenbergfeesten, een weekend vol beleving en ontdekking voor jong en oud. De focus ligt er op genieten van al wat de streek te bieden heeft, met bewuste aandacht voor het milieu en het sociale aspect. Zo maken de Molenbergfeesten ook deel uit van Dag van het Park en worden er acties georganiseerd voor het goede doel. Op slechts 2 jaar tijd is het evenement uitgegroeid tot een groot feest om naar uit te kijken. Afgelopen jaar trok de 2e editie ondanks het regenweer zo’n 4.000 bezoekers naar Blaasveld. Deze onderscheiding is een mooie erkenning voor het enthousiasme van de verschillende mensen en verenigingen uit de buurt die mee bouwen aan de Molenbergfeesten.